BOEKEN  LIVRES  BOOKS

 

Harbour Life

 

Auteur: Patrick Verhoeven


Herontdek of ontdek Antwerpen en haar haven. Een wandel- en fietsgids van Patrick Verhoeven met stads- en haventochten die je door de oude havenwijken, het Eilandje en het havengebied op rechter- en linkeroe­ver leiden. Mensen vertellen hun persoonlijke verhaal en 211 bezienswaardigheden, waaronder 14 cafés, 26 restaurants en snackbars, 14 natuurgebieden, 10 kerken, 10 musea en 4 forten.

Harbour Life presenteert het leven in de Antwerpse haven. De haven die uiter­aard bevolkt is met dokwerkers, loodsen, scheepsagenten en douaniers. Maar je ontmoet er evengoed cafébazinnen, priesters, natuurbeschermers en erfgoedbewa­kers. Harbour Life laat je kennismaken met deze boeiende wereld.

Patrick Verhoeven, die carrière maakte in verschillende Europese en globale haven­koepels zoals ESPO en IAPH en haveneco­nomie, doceert aan de Universiteit Antwerpen, kwam zelf als 16-jarige jobstudent in de haven terecht en kreeg daar de fascina­tie te pakken. In de haven is nog plaats voor selfmade mensen. Ik wil het belang van hogere studies zeker niet minimaliseren, maar in de haven kun je nog opklimmen en door ervaring carrière maken.


Het boek is beschikbaar in de boekhandel of rechtstreeks bij de uitgever op
info@pandorapublishers.eu of via de website: www.harbour-life.com
ISBN 9789053254356 Prijs: € 22,50

 

 

 

  LMB-BML 2007 Webmaster & designer: Cmdt. André Jehaes - email andre.jehaes@lmb-bml.be
 Deze site werd geoptimaliseerd voor een resolutie van 1024 x 768 en IE -11-Edge
Ce site a été optimalisé pour une résolution d'écran de 1024 x 768 et IE -11- Edge