BOEKEN  LIVRES  BOOKS

 

                            Beyond the Horizon

 

B O E K B E S P R E K I N G door : Frank NEYTS

                
Recent verscheen bij Flying Focus BV het prachtige fotoboek uit getiteld “The Dutch Offshore, Beyond the Horizon”. Zoals de titel al laat vermoeden biedt het boek prachtige luchtfoto’s van de offshore activiteiten in het Nederlandse gebied van de Noordzee. Die offshore activiteiten moet men zien in de breedste betekenis van het woord: olie- en gaswinning, windturbineparken, sleepvaart, zwaar en uitzonderlijk transport…

              
Over de jaren heen wist Flying Focus zich een stevige reputatie op te bouwen voor haar prachtige publicaties met uitzonderlijk mooie beelden, vaak genomen in extreme weersomstandigheden (storm, sneeuw). Hoewel gespecialiseerd in maritieme onderwerpen biedt Flying Focus ook zeer mooie landschap- en natuurboeken. Jaarlijks brengt Flying Focus ook prachtige kalenders op de markt, die heel vaak in de collecties van verzamelaars hun weg vinden.


Herman IJsseling is steeds de fotograaf van dienst.

Het loont echt de moeite de website van Flying Focus te raadplegen om een overzicht te krijgen van de vele prachtige publicaties die beschikbaar zijn.Net als alle andere uitgaven is nu ook “The Dutch Offshore, Beyond the Horizon” (ISBN 978-90-79716-28-9) een echte aanrader. Het boek telt 156 pagina’s en werd als hardback op groot formaat (30 x 30 cm) uitgegeven. Het boek kost 34,50 euro maar is echt ‘value for money’! Aankopen kan via de boekhandel of rechtstreeks bij Flying Focus BV, Postbus 55, 1790 AB Den Burg. Tel. 0031(0)222 728128. Email: info@flyingfocus.nl . Zie ook www.flyingfocus.nl.

 

 

 

  LMB-BML 2007 Webmaster & designer: Cmdt. André Jehaes - email andre.jehaes@lmb-bml.be