BOEKEN  LIVRES  BOOKS

 

“Scheepskennis – Geactualiseerde uitgave”


B O E K B E S P R E K I N G door : Frank NEYTS  


Het boek “Scheepskennis” is niet alleen uitermate geschikt voor toepassing op de zeevaartscholen, maar kan tevens dienen als kennisbron en naslagwerk voor allen die beroepsmatig betrokken zijn met de moderne scheepvaart


Bij Dokmar Maritime Publishers BV in Holland verscheen zopas de zesde editie van het succesboek “Scheepskennis”. Klaas Van Dokkum tekende als auteur. De inhoud van het boek werd volledig geactualiseerd. In het boek “Scheepskennis” kun je alles vinden wat je wilt weten over schepen en de scheepvaart. Het boek gaat uitgebreid in op alle onderdelen en systemen die samen een modern schip vormen, vanaf de ontwerptekeningen tot aan het eindproduct, met inbegrip van de verfsystemen en de wettelijke eisen.De gedetailleerde beschrijving in eenvoudige bewoordingen van de diverse onderwerpen, evenals de vele tekeningen, dwarsdoorsneden en kleurenfoto’s, maken de inhoud uitermate toegankelijk voor eenieder met belangstelling voor de scheepvaart.Nadat je het boek hebt gelezen, beschouw je een schip niet langer als een dood ding, maar zie je het als een volkomen zelfstandig opererende eenheid, vergelijkbaar met een middelgrote stad qua toepassing van alle moderne technieken.Heb je belangstelling voor de scheepvaart, dan mag dat boek niet op je boekenplank ontbreken!
”Scheepskennis” (ISBN 978 90 71500 41 1), telt 432 pagina’s en werd als hardback uitgegeven. Het kost 70.00 euro, incl. P&P. Het kan worden aangekocht via de betere boekhandel of rechtstreeks bij de Uitgeverij, Dokmar Maritime Publishers BV, PO Box 5052, 4380KB Vlissingen. Phone +31(0)612.3506150, e-mail: info@dokmar.com , website www.dokmar.com .

 

 

 

  LMB-BML 2007 Webmaster & designer: Cmdt. André Jehaes - email andre.jehaes@lmb-bml.be